+607 7103 081

Keep in touch

08:30am - 05:00pm

Mon to Fri

What We Do?

Perniagaan yang dijalankan Momentum Internet sejak 2014 adalah perniagaan yang berasaskan latihan dan perunding pemasaran digital kepada peniaga. Keutamaan kami adalah membantu  peniaga menggunakan sepenuh potensi pasaran secara dalam talian (online). Dengan penggabungan di antara teknologi dan sentuhan emosi, ia mampu melonjak naik hasil jualan sesuatu perniagaan ke tahap yang memberangsangkan. 

Kami juga pernah berkolaborasi dengan beberapa syarikat korporat dan badan kerajaan untuk bantu ramai peniaga gunakan pemasaran dalam talian. Antara kolaborasi yang pernah kami lakukan bersama adalah Unifi by Telekom Malaysia, MARA, INSKEN,SME Corp, SenangPay, Maxis Business, Omnia USB by Media Prima Omnia dan  Bengkel Online E-Keusahawanan Johor (Boek) by Kerajaan Negeri Johor. 

Our Team

Telah diperakui Sistem Pengurusan Kualiti ISO 9001:2015 Momentum Internet Sdn Bhd komited untuk menyediakan dan memberikan Program Latihan dan Perundingan Pemasaran Digital yang berkualiti dalam membantu usahawan dan perniagaan menggunakan sepenuh potensi pasaran secara dalam talian (online) bagi meningkat hasil jualan yang cemerlang dan sentiasa memenuhi keperluan pelanggan melalui penambahbaikan secara berterusan.

Momentum Internet juga telah berdaftar dengan Human Resource Development Fund (HRDF) bagi memudahkan syarikat perniagaan di Malaysia dapatkan latihan daripada  Momentum Internet untuk kuasai teknik pemasaran dalam talian.