+607 7103 081

Keep in touch

08:30am - 05:00pm

Mon to Fri

Cara Merancang dan Susun “Content Calendar”

Apa itu “Content Calendar”? Bila anda nak merancang dan susun “content”, anda kena buat jadual secara kasar. Tidak kira lah “content” untuk di media sosial, kempen atau di e-emel. Jadi mari kita sama-sama belajar cara untuk “plan” dan “arrange” content calendar supaya nampak hala tuju perniagaan anda.     1. Ada objektif dan konsep buat […]

Perlu ke lokasi kedai dalam Google Map? Ni penting tau!

Percuma je kalau guna Google Map. “weh tag location kedai ni” “nak nama kedai tu, aku cari dalam Google Map”. Situasi begini adalah Fasa Kedua sebagai seorang pelanggan. Boleh baca sini tentang >> 5 Fasa Seorang Pelanggan.  Berbalik pada topik asal kita, kenapa pentingnya lokasi kedai dalam Google Map? Ada di kalangan kita yang masih […]